top of page

Vanilje-pannacotta

  • linnkristin87
  • Jan 24, 2022
  • 1 min read

Lyst å lage en digg dessert til helgen

ree

Vanilje-pannacotta

4 porsjoner


4 stk gelatinplater-legg i kaldt vatn

1 vaniljestang- delast i to og skrape ut frøa

3,75 dl kremfløte

50 gram sukker


Kok opp fløyte, sukker og vaniljestang (ha i frø og heile vaniljestangen i fløyten).


Press ut vatnet av gelatinplater.

Ha i fløyteblandingen. Gjerne sil det, for å være sikker at det er ikkje noko gelatinklumper.

Ha pannacotta``en i porsjons skåler eller en skål.

Sett i kjøleskapet, stå gjerne over natta eller om morningen så den stivner til seinare på dagen du skal servere det. .


Server med f.eks rista hasselnøtter, bær og jordbærsaus.


Håper faller i smak.


Comments


Post: Blog2_Post
  • Instagram

©2022 av Linn`s Matverden.

bottom of page